Om os

 

Lexton Links® er en dansk virksomhed som designer og udvikler tøj til golf, sport og fritid. Vi har mere end 25 års erfaring fra golf- og tekstilindustrien. Golftøjet er udført i Skandinavisk design, sporty og på samme tid klassisk.

Lexton Links® beklædning er lig med høj kvalitet. Vi udvikler åndbare, vindtætte, vandafvisende, smudsafvisende og UV-bestandige produkter. Endvidere er de fleste af vores produkter udført i meget lette stretchkvaliteter. Lexton Links® er designet til golf og til alle, der nyder en aktiv livsstil i timevis.

By the way. Lexton Links® er inspireret af vejrforholdene og de gode golfbaner i nærheden af ​​Lexington City, Kentucky, USA, hvor der er behov for beklædning med funktion. Generelt byder vejret omkring Lexington på mange golfrunder med varme somre og milde vintre, men regnvejr og tornadoer er ikke ukendte i området.

Lexton Links® er golftøj til damer og til herrer. Vi tilbyder poloshirts, baselayers, midlayers, warmlayers, pull-overs, windbreakers, shorts, bukser, tilbehør m.m. i masser af farver og varianter. Vores størrelser går fra S-3XL.